تا بی نهایت بازی کنید؛ جدا از ایده جالب Infinity Loop، یکی از مهمترین المان های موفقیت ساخته Infinity Games را می توانیم به نام مرحله های بی پایانش بزنیم که عجیب اینجاست با تمام آن ها طعم یک چالش متفاوت را می چشید. عنوانی که با آن وظیفه دارید تا به واسطه چرخش دایره ها، نیم دایره ها یا خطوط حلقه هایی به وجود آورده و به هماهنگی بین آیتم ها برسید. Infinity Loop همانند بقیه بازی های Infinity Games از سرگرم کننده ترین عناوین پازل اسمارت فون ها است و کسانی که خواهان یک تجربه «آرامش بخش» هستند، بد نیست نیم نگاهی به آن بیاندازند.

- ∞ Infinity Loop
- قیمت: رایگان
- سازنده: ∞ Infinity Games
- سیستم عامل: iOS و اندروید
- حجم: 53.3/ 6.5 مگابایت
Mekorama
شاید «معجزه ای از جنس سرگرمی» بهترین توصیفی باشد که بتوانیم برای Mekorama به کار ببریم، Martin Magni بار دیگر توانست خلاقیت خود را به رخ استودیوهای بزرگ بکشاند و عنوانی را عرضه کند که با وجود حجم پایینش، خیلی بیشتر از بعضی بازی های بزرگ بازیکن ها را سرگرم می نماید. مکانیزم های گیم پلی Mekorama پیرامون ماجراجویی یک ربات دلنشین چرخیده و طی مرحله های مختلفی باید به او کمک کنید تا به بلوک پایانی برسد. مهم نیست به چه سبکی علاقه داشته باشید، پیشنهاد می کنیم تجربه Mekorama را از دست ندهید.
The Lost Path
به اعتقاد ما، The Lost Path تنها به یک هدف ساخته شده است؛ به آرامش برسید. ساخته Agilan Anandan یکی از ساده ترین بازی های اسمارت فون ها از دیدگاه مکانیزم های گیم پلی بوده و اینجا تنها باید با استفاده از انگشت خود، خط هایی بکشید تا توپ نیافتد. همین! اما خوب پشت این سادگی ها، آرامشی نهفته است که موجب شده تا مدت ها به تجربه The Lost Path ادامه داده و همان لحظه که در زندگی روز مره خود احساس خستگی کردید، به تجربه این عنوان ساده ولی جذاب روی بیاورید.
The Ways
بازی های ایرانی را هم فراموش نکرده ایم؛ The Ways از آن دست عناوینی است که صنعت گیمینگ داخلی باید سالانه چندین نمونه از آن ها را به خود ببیند. بازی هایی که خلاقیت را بین تمام المان هایشان می توانید ببینید و با وجود سادگی مکانیزم ها، توسعه دهندگان به واسطه اجرای خوب ایده ها چالش را به بازیکن ها هدیه می دهند. گیم پلی The Ways خیلی ساده است؛ شما باید با ساخت راه هایی به نقطه پایانی برسید. البته همه چیز آن طور که فکر می کنید آسان نبوده و بازی با المان هایی توانسته به سختی خود بیافزاید.
Modern Sniper
شنیده اید می گویند بعضی ها شور چیزی را در می آورند؟ حکایت ساخته های Candy Mobile همین گونه است. تقریبا حجم تمام عناوین Candy Mobile بین 10 تا 20 مگابایت بوده و با وجود اینکه همین مسئله موجب شده باشد تا بعضی از ساخته های آن ها «تاریخ مصرف گذشته» لقب بگیرند اما بین همین عناوین هم می توانید بازی های سرگرم کننده ای پیدا کنید. Modern Sniper یکی از آن ها است؛ عنوانی که شما را به دل دشمنان فرستاده و حالا طی مرحله های مختلف، با تک تیرانداز خود باید آن ها را نابود کنید.
Horse Racing
دومین نماینده Candy Mobile در لیست؛ بگذارید از همین ابتدا خیال تان را راحت کنیم. از دیدگاه گرافیک Horse Racing نسبت به بازی های امروزی خیلی عقب بوده و مکانیزم های گیم پلی آن هم پیچیدگی چندانی ندارند. اما نکته اینجاست با وجود تمام این نقطه ضعف ها، Horse Racing می تواند یک تجربه نسبتا جذاب از اسب سواری که مشابه آن را خیلی کم روی اسمارت فون ها میبینیم رایه بازیکن ها به ارمغان بیاورد. بنابراین کسانی که به این ورزش علاقه داشته یا دیوایسی ضعیف دارند، می توانند از Horse Racing لذت ببرند.

- Horse Racing 3D
- قیمت: رایگان با پرداخت درون برنامه ای
- سازنده: Candy Mobile
- سیستم عامل: اندروید
- حجم: 14.8 مگابایت
Chicken Scream
Chicken Scream بهترین فرصت برای کسانی است که همچنان دست به تجربه بازی های Voice Commanding نزده اند. عناوینی را می گوییم که با آن ها، دهان نقش دست را داشته و برای حرکت شخصیت اصلی باید با «صدا» شخصیت داستان را هدایت کنید؛ صداهایی با دسیبل پایین باعث خواهند شد تا شخصیت داستان به سمت رو به رو رفته و برای پرش هم کافیست تا تن صدای خود را افزایش دهید. اپلیکیشن های Voice Commanding شاید بعد از مدت ها تکراری شوند ولی به واسطه ایده جالب خود می توانند یک تجربه فراموش نشدنی برایتان به ارمغان بیاورند.